“Aleksa, voli te majka najviše na svetu”: Završeno saslušanje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu – Snimak privođenja slama srca

|

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru završeno je saslušanje Alekse Milojevića, osumnjičenog za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu. Njegov advokat Vesna Momčilović je izjavila da ne može da otkrije detalje saslušanja, a osim Milojevića saslušana su i dva oštećena lica.

Osumnjičeni je posle hapšenja priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije želeo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom. On je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo za koje mu preti kazna doživotnog zatvora.

Aleksa Milojević se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem – lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83). Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša.

Inače, na snimku privođenja na saslušanje, čuje se majka osumnjičenog kako mu poručuje: “Ne daj se, svi smo uz tebe, voli te majka najviše na svetu”.

Izvor: telegraf.rs