Ako mi se ne izvini, objaviću njen snimak sa Lazićem: Tamara Đurić postavila ultimatum Kaći Živković

|

Starleta Tamara Đurić oglasila se nakon što su je izvređale komšije pevačice Katarine Živković, pa je zapretila pevačici. One su izvesno vreme u sukobu, koji se sa vremenom samo produbljuje.

“Priča o komšinici nije prilagođena mom uzrastu. Ako još jednom bude pričala u ime svojih komšija, dobiće snimak na kom se vidi šta Darko Lazić i ona rade u Zemunu u njenom stanu. Znači sledeći link neće biti njena pesma, ako još neko od njenih komšija progovori, biće snimak šta ona radi sa Darkom Lazićem u Zemunu. To će biti sledeći link koji će moći svi da vide. Ako se ne ućutkaju komšije, a znamo da je komšija zapravo ona, sledeći link će biti šta su radili Darko Lazić i ona sami, koga su zvali i kako su bili obučeni i da li su uopšte bili obučeni”, rekla je starleta.

Na pitanje da li bi se sukob nekako mogao rešiti i smiriti, Đurićeva odgovara:

“Mora da mi se izvini. Ako mi se izvini neću da kažem šta je radila sa Darkom Lazićem u stanu u Zemunu i šta se tačno tamo dešavalo. Ako ona u ime komšinice još jednom zucne, sledeći link neće biti promocija njene pesme, već njeni trenuci u prizemlju u Zemunu”, kategorična je Tamara Đurić.

Izvor: kurir.rs