Aca Lukas o problemu sa zdravljem: “Već na prvoj strani moje knjige kažem da je život teško sr*nje”

|

Folk pevač Aca Lukas završio je u bolnici pre dva dana, a ta vest je zabrinula sve fanove koji se pripremaju za njegov solistički koncert u Areni.

Lukas je otkrio kako se sada oseća i našalio se na račun svog zdravstvenog stanja.

– Dobro sam, stvarno sam dobro. Došlo je do prevelikog opterećenja organizma i sada mi treba jedan mini-odmor. S druge strane, ljudi kojima nije jasno kako funkcioniše život, to mogu da saznaju već na prvoj strani moje knjige gde kažem da je život teško sr*nje. Ne samo meni nego svima.

Pre nekoliko meseci si završio u bolnici zbog istih problema. Da li planiraš da usporiš tempo?

– Usporio sam, ali očigledno ne dovoljno. Trudim se da promenim neke svoje životne navike, ali ću u narednom periodu dodatno posvetiti pažnju svom zdravlju da više ne bih dolazio u ovakve situacije.

– Očigledno je da moram da promenim neke životne navike, a tu je, naravno, i redukcija ishrane. Neću sigurno ići u krajnost da jedem biljke i travke, ali ću povesti računa.

Da li se zabrineš za zdravlje kada dođeš u takve situacije?

– Svaki normalan čovek se zabrine, ali neću od toga da pravim dramu.

Bliži se Arena. Da li ćeš biti spreman i imaš li neku rođendansku želju, a da nije puna Arena, jer znam da je već sve rasprodato…?

– Spreman sam ako treba i sutra da održim koncert, to nije nikakav problem. Ako me pitaš za želje, nemam ih. Šta da ti kažem: želim čokoladu (smeh). Šalu na stranu, samo da sam zdrav i srećan, ali to sebi poželim i za svaku Novu godinu.

Izvor: kurir.rs