Žika Jakšić ponovo u suzama – i to zbog iste pevačice: “Srce moje lepo, vezan sam za nju!”

|

Žika Jakšić izrazio je želju da pevačica Milica Todorović otvori osmi serijal šoua „Nikad nije kasno”, pa je ponovo i zaplakao – baš kao što je i pre nešto više od deset godina, kada je ova pevačica doživela veliki uspeh.

Ovoga puta, Milica je izvela numeru „Rolling in the deep” koju inače peva strana zvezda Adel, pa i te kako oduševila sve, pa i voditelja programa.

– Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone „Zvezda Granda” kada je imala petnaest godina. Pobedila je u toj sezoni i kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao – rekao je Žika:

– Ponosan sam na tebe, srce moje lepo!

– Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u čitavom regionu. Moram da kažem iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica peva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pevača ima na ovim prostorima. Milice, ja sam ponosan na tebe, srce moje lepo – kazao je Jakšić.

Izvor: kurir.rs