Zerinin advokat otkrio detalje tužbe protiv Jeremićke: Evo koliko će Jovana morati da plati rijaliti zvezdi

|

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije “Pink”, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji govorila o ženama koje se bave najstarijim zanatom, a uporedo su išle slike nekih starleta i rijaliti učesnica od kojih je jedna upravo Zerina.

Prvo ročište održano je u novembru prošle godine u Prvom osnovnom sudu u Katanićevoj. Tada se pojavila samo Zerina sa suprugom Karlosom, i zahtevala od voditeljke javno izvinjenje. Jovana Jeremić se tada nije pojavila na sudu i ostala je nedostupna za komentar.

Ipak, danas je situacija bila drugačija. Na drugom ročištu pojavila se i voditeljka i rijaliti učesnica, koja je došla u pratnji svog advokata Marka Rukavine.

“Danas imamo pripremno ročište u privatnoj tužbi tužilje Zerine protiv Jovane Jeremić, videćemo šta će biti, mi se nadamo najboljem ishodu, u korist tužilje. Zerina je izrekla imovinsko-pravni zahtev u iznosu od 450.000 dinara, tražila je meru bezbednosti i javnog objavljivanja presude u medijima. Od Jovane Jeremić mogu samo da očekujem da će prihvatiti pomirenje ili ponuditi, a sve ostalo je u domenu nagađanja, čime se ja ne bavim”, rekao je Zerinin advokat.

Jeremićeva je bila kratka u svom izlaganju i istakla da je tužba neosnovana.

“Ne želim da komentarišem suđenje, Zerina nije nigde pomenuta u Jutarnjem, ona uopšte nema osnova za ovo što radi. Ona je samo htela popularnost preko mog imena i neću uopšte da sudelujem u svemu tome. Idem da odradim ovo što je do mene, dalje uopšte neću da komentarišem. Nije pomenuta u emisiji, kapiraš? Išla je samo slika njena za neku totalno drugu temu, o starletama kao što je išla i Sorajina, Stanijina koje su moje prijateljice i žene koje poznajem, i šta je sad trebalo svaka da ide i da tuži”, rekla je Jovana Jeremić.

Izvor: srbijadanas.com