Žena bogatog šeika otkrila kako živi: Svakog jutra imam jedan zadatak – Njena ispovest ostavila sve bez teksta

|

Snimak na kom je žena jednog milionera iz Dubaija pokazala kako zapravo živi pokrenuo je lavinu komentara i reakcija korisnika društvenih mreža. Ona je u svom izlaganju srušila sve predrasude koje važe za ovo podneblje.

Soudi je udata za arapskog milionera Džamala, žive u Dubaiju, a ističe da je tretman princeze jedino ono što joj je potrebno. Čini se da joj je jedini zadatak ujutru kad ustane da smisli na šta će tog dana da potroši suprugov novac.

Uživa u luksuznom stilu života a posebno je srećna što joj partner ispunjava apsolutno sve – od banalnih stvari do preskupih poklona. Otkrila je da dane provodi sređujući kosu, nokte i da kad se dotera, onda voli bogat obrok.

Suprug Džamal redovno joj daje novac za trošenje i kako Soudi kaže, želi potpuno da je razmazi.

„Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju“, napisala je uz jednu fotografiju kao sa razglednice.

„Jutros smo se probudili i Džamal je rekao će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon“, objasnila je domaćica iz Dubaija.

„On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled“, rekla je.

„Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene“, dodaje Soudi.

Zatim je rekla: „Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenadi, pa smo se vratili kući i presvukli se“, rekla je Soudi.

Onda je usledilo iznenađenje – Džamal joj je poklonio minđuše koje je sam dizajnirao posebno za nju.

Otišli su u restoran gde se služe kokteli s 24-karatnim zlatom, a kao iznenađenje večeri bio je pevač koji je otpevao njenu omiljenu pesmu.

„Na večeri smo jeli salate, škampe i tiramisu. Naravno, Džamal je sve to platio“, dodala je Soudi.

Otkrila je da je veoma pažljiv i da joj pruža mnogo pažnje i ljubavi, kao i da mu je najvažnije da ona bude srećna i zadovoljna.

Korisnici društvenih mreža nisu baš optimistični kada je u pitanju njihov brak i smatraju da će se razići čim nestane tolika količina novca.

Izvor: kurir.rs