Zbog ovog stana su se posvađali: Zavirite u dom Jelene i Čede Jovanovića – Spušteni plafoni, puno drvo i kuhinja od medijapana

|

Retki su oni koji su imali prilike da kroče u dom Čedomira Jovanovića. Političar i njegova supruga Jelena jako vode računa koga će primiti u kuću i ugostiti ga. Ipak kako su neka dešavanja nastala u stanu bračni partneri su ih zabeležili fotoaparatom pa objavili na “Instagramu” tako je šira javnost bar delimično mogla da stekne uvid u to kako izgleda skupocena nekretnina na Novom Beogradu.

Sav raskoš zapravo potiče od velike ljubavi i pozitivne energije kojom zrače Jovanovićeva deca Mihajlo, Anđelija, Jana i Zora. Upravo oni su Čedino najveće bogatsvo, ipak ne mogu se zanemariti i ostale lepote nekretnine, posebne po mnogo čemu.

Stan Čedomira Jovanovića uređen je po principu open koncepta. Velika kuhinja spojena je sa trepezarijom i dnevni boravkom, što je divno jer svi članovi porodice u kom god delu stana se nalazili upućeni su jedni na druge.

Omiljeno Jelenino mesto je kuhinja koju su brižljivo birali. Belo-crne je boje od medijapana, ima i šank sa dve barske stolice, a u produžetku je veliki trpezarijski sto za brojnu porodicu izrađen od punog drveta i stolice tamnije nijanse.

Dnevni boravak je izgleda najveća prostorija u Čedinom stanu. Čitava porodica u večernjim satima voli tu da pogleda film, a posebnu draž dobije kada se ukrasi za novogodišnje praznike.

Dom političara lepim čine i spušteni plafoni, bež bela nijansa cidova, svetao nameštaj i terasa na koju se izlazi iz gotovo svake sobe.

Izvor: story.rs