Zbog kravate koju je nosio na svom venčanju, Zoranu Kesiću su se svi smejali: A evo kako je izgledala mlada (FOTO)

|

Poznati voditelj Zoran Kesić i njegova izabranica Ivana Majstorović 2013. godine stali su na ludi kamen. Njih dvoje nisu hteli medijsku pažnju zbog svadbe, pa je venčanje Zorana Kesića bilo intimno, u društvu prijatelja i rodbine, koji su opušteno uživali u slavlju do kasno u noć.

– Bilo mi je vreme da se smirim. Mislim da su ovo prave godine za muškarca. Ivana i ja smo dve godine u vezi i odlično je što je ispalo ovako – izjavio je tada voditelj.

Za njegov poseban dan mladoženja je obukao klasično crno odelo i belu košulju, dok je mlada blistala u haljini širokog kroja, jer je bila u drugom stanju.

– Ponosno mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru mesecu. Odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se super snalazi, drugo stanje je stvarno drugo stanje – rekao je Kesić u svom stilu šaljivo.

Mladenci nisu skidali osmehe sa lica, što je slučaj i sada, deceniju kasnije, jer gde god da se pojave, ovi supružnici odaju utisak sklada i zadovoljstva, pa im mnogi mogu pozavideti.

Inače, sa početkom bračnog života počeo je rad na emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja je danas jedna od najgledanijih i najpopularnijih emisija kod nas.

Izvor: story.rs