Zadrugarka saznala da joj se porodica seli: Anđela se suočila sa bolnom istinom – “Roditelji ti zbog sramote prodaju kuću”

|

Jedan od retkih koji je u Zadruzi rekao ono što većina priča po ćoškovima, Bilal Brajlović, oštro je prokomentarisao aktuelni ljubavni trougao i osudio je njihovo ponašanje.

Bilal je najpre osudio Zvezdana, a onda je u svom daljem izlaganju rekao Anđeli da joj se porodica seli, o čemu se već duži vremenski period piše.

– Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi. Niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Želim da se ogradim kad je Ana u pitanju. Ona me je juče zamolila da ispušimo cigaretu, ja sam pristupačan dečko. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice – rekao je Bilal.

– Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću:”Bićeš dobar sa mnom. ili sa njom”. Ti da si šmeker, rekao bi da svi budu dobri sa njom, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, a sada je njoj najteže. Ja sam Ani rekao da je ne poznajem i da nisam ni na njenoj ali ni na Zvezdanovoj strani. Rekao sam joj da je kontradiktorna, te da ću mišljenje imati kad provedem vreme sa njom. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Kad sam sumnjao u Maju i tebe, rekao si da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a pre svega imaš kodekse i manire. Ti si izgubio sve – rekao je Brajović.

– Kakva je to zaljubljenost, pa on da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim devojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili. Anđela, upala si u crnu rupu. Misli da tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni rekla, na kraju si ispala najgora – iskren je Bilal.

– Bilale, ti znaš da nije sve baš tako – dodao je Marko.

– Potpuno sam uveren da je tako. Niko ništa ne sme da kaže Zvezdanu jer svi misle da će se povrediti. Ja te ne krivim jer si ti sve ovo uradio sa Anđelom, ona ti odgovara, ali te krivim jer si prevario ženu. Sa Anđelom si, a radiš neke stvari sa drugi devojkama. Anđela, mnogo si sebe ponizila – izjavio je Brajović.

Video snimak iz Zadruge pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs