Zabranjena ljubav Đoleta Đoganija pojavila se posle 40 godina: Pre Vesne i Slađe voleo je nju – Posvetio joj pesmu

|

Đole Đogani nikada nije krio da mu je ljubav glavni pokretač u životu. U bračne vode uplovio je sa pevačicom Slađanom Delibašić, sa kojom ima dve ćerke. Nakon razvoda, Đole se zaljubio u atraktivnu Vesnu sa kojom je dobio dvoje dece i sa kojom je i danas u srećnom braku.

Ipak, malo ko zna da je velika ljubav Đoleta Đoganija, pre Vesne i Slađe, bila devojka kojoj je Đole posvetio pesmu. Posle četrdeset godina ponovo ju je sreo, i mada nije hteo da otkrije njen identitet, sa setom u glasu ispričao je priču o devojci kojoj su roditelji zabranili da se uda za njega.

“Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da imamo našu ljubav. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina. Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje”, ispričao je Đole.

Na Fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala: „Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim“.

“Vesna je simpatično odreagovala na sve to, kao i ja. Tako je nastala pesma”, ispričao je Đole i otkrio da pesma ima autobiografsku priču, dok je spot odrađen potpuno filmski.

“Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo”, otkrio je denser emotivnu prirodu supruge.

Izvor: espreso.co.rs