Za nedelju dana stiže prinova kod Đokovića: Saška otkrila kako će se zvati dečak – Odabrali neobično ime

|

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, za oko nedelju dana na svet će doneti prvog naslednika. Termin za porođaj je krajem marta, a porodica Đokovića biće bogatija za još jednog dečaka.

Voditeljka i kreatorka bila je vrlo aktivna tokom trudnoće, te nije zanemarila poslovne obaveze, ali uživa i u blagoslovenom stanju, za šta je zaslužan njen suprug.

“Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera”, rekla je Saška.

Buduća mama je na Instagramu, uz pomenute citate, napisala: “Još nedelju dana i Angel Đoković će se roditi!”.

Ne krije da joj je suprug Đorđe, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, velika podrška u svemu. Jedva čekaju prinovu koja će im, kako su rekli, doneti potpuno novu dimenziju sreće i ljubavi.

“Biće to najlepši deo našeg života”, raduju se Đokovići prinovi.

Saška je i nedavnom objavom na Instagram nalogu otkrila kako je suprug tretira:

“Muškarac koga odabereš za životnog saputnika imaće uticaj na sve segmente tvog života: na tvoje mentalno zdravlje, na tvoj mir, na količinu ljubavi u tebi, na tvoju sreću, na snagu kojom se nosiš kroz loše, nekad i tragične situacije, na tvoj uspeh, na način na koji će odrastati vaša deca… i još mnogo, mnogo toga. Zato, biraj mudro”, napisala je Saška.

Izvor: hellomagazin.rs