Vučić se obratio javnosti: “Ne razumem koja je moja krivica za ovo što se dogodilo”: Govorio o rijalitijima i protestima protiv nasilja

|

Predsednik Srbije jutros se uživo uključio u Jutarnji program Tv Pinka i tom prilikom govorio o aktuelnim temama koje brinu Srbiju ovih dana. Pričao je o oružju, rijaliti programima i protestima protiv nasilja.

“Prema najnovijim podacima kojima raspolažem jeste da je predato 3.000 komada oružja i dugih cevi, na desetine hiljade metaka i minsko-eksplozivnih sredstava… To je dobra vest”, započeo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodavši da se tako smanjuje rizik za samopovređivanje i povređivanje drugih ljudi.

Vučić se osvrnuo i na održani protest protiv nasilja, koji je tako nazvan, a onda su u prvi red, kako je rekao, stavili Mariniku i ostale… Predsednik je rekao i da mu i dalje nije jasno koja je njegova krivica za ono što se dogodilo, misleći na tragediju u beogradskoj školi.

“Oni hoće moju glavu, ništa osim toga drugo ne žele”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje šta opozicija želi.

“Njima je sve normalno kada su oni u pitanju, a mi samo želimo normalnu i pristojnu Srbiju koja nikome neće da se suprotstavlja. Mi smo spremni da trpimo protivnike, ma kakve gluposti oni pravili. Oni će u petak da blokiraju Gazelu, kako će ljudi kućama, ko ide u unutzrašnjost? Bravo, veliku ste stvar napravili”, kaže predsednik Vučić.

Ovom prilikom govorio je i o rijalitijima oko kojih se ovih dana diglo dosta prašine u javnosti:

“Rekao sam da sam spreman da razgovaramo o rijalitijima, a oni su odmah krenuli da brane njihove, kako su njihovi dobri a neki drugi nisu. Njima se sve svelo na zahteve da ja odem, ja samo nisam shvatio kakva je moja krivica… Nije trebalo samo da lažu narod da govore o borbi protiv nasilja, ni jednu meru nisu izneli”, poručio je Aleksandar Vučić.

Izvor: pink.rs