Vrhunac razdora u porodici Gudelj: Olivera sa ćerkom zauvek napustila Španiju – Poznato gde su se preselile

|

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović ovog leta su izgovorili sudbonosno “da”. Tajnom venčanju prisustvovalo je nekoliko najvažnijih ljudi. U najužem krugu našli su se Anastasijina majka Ceca, kumovi, čak i šofer, ali ne i roditelji uspešnog fudbalera.

Šta se dešava u porodičnim odnosima Ražnatović – Gudelj? Reklo bi se da odnosi nikad nisu bili komplikovaniji. Da su zategnuti, odavno se zna, budući da ženski deo porodice Gudelj ne prati Ražnatovićeve, a nisu se pojavljivali ni na važnim datumima.

Razlog je nepoznat za javnost, a Olivera svojim statusima dodatno podgreva sumnje da mnogo toga ne štima u odnosima sa Ražnatovićevima.

Interesantno je da Nemanjina majka i sestra Vanja, sa kojima je, inače, veoma blizak, više ne žive u Sevilji. One su se preselile, odnosno vratile u Holandiju, gde je Gudelj dugo igrao. Možda ne žele da kvare seviljsku idilu?

S druge strane, muški deo porodice ostao je u Sevilji, možda zato što i mlađi sin Dragiša tamo živi. On igra za Kordobu.

Ako postoje fotografije sa venčanja na kojima se vidi i Nemanjina porodica, do javnosti nisu doprle. Olivera je deaktivirala profil na Instagramu, što bi takođe moglo nešto da znači. A šta je posredi, to znaju samo članovi porodice Gudelj.

Izvor: hellomagazin.rs