“Vozač telefonira, pretiče, trešte narodnjaci”: Petra krenula na more autobusom – Sve vreme se molila da stignu dobro

|

Petra Š. (30) iz Beograda ovog leta odlučila je da na more krene autobusom sa svojom porodicom. Ona je za medije opisala svoje “nezaboravno” putovanje na kome je više gledala u šofera nego u knjigu koju je ponela.

Kako je ona navela, vozač je tokom vožnje pušio, slušao glasnu muziku i telefonirao čak i dok je preticao druga vozila! Petra je sa svojom porodicom krenula na more prošlog petka autobusom. Odabrali su jednog poznatog autoprevoznika iz Srbije. Ono čemu se nije nadala, kao i mnogi drugi putnici, je bahatost vozača kojeg je opisala kao “Šumahera” koji je druge autobuse preticao na opasnim krivinama.

Autobus je na sreću stigao na destinaciju na vreme, ali sam put Beograđanka će dugo pamtiti.

“Vozač autobusa ‘Šumaher‘ pretiče drugi autobus u krivini malo posle Zlatibora… Puši cigaru u autobusu. A oko dva posle ponoći trešti ‘Njemu cveće meni trnje, nikad nije bilo crnje‘, Ljuba Aličić i manje poznata ekipa. Ne preuveličavam, zaista”, započinje svoju priču Petra.

Glasna muzika i pevanje u dva ujutru je bio tek uvod u ono što je Petru prestravilo. “U par navrata je telefonirao. Bukvalno, noga na gasu, jedna ruka na volanu, drugom drži telefon i priča”, dodaje ona.

“Samo sam se molila da živi stignemo na more. Ovo je bilo nečuveno”, zaključuje priču o svom iskustvu na putovanju zapanjena Beograđanka.

Izvor: mondo.rs