Voditeljka tvrdi da nije imala ni jednu estetsku operaciju – Slike dokazuju da je u prošlosti izgledala potpuno drugačije

|

Voditeljka Pinka Bojana Lazić danas važi za jednu od atraktivnijih na Tv ekranima, a svojim izgledom privlači veliku pažnju, naročitog jačeg pola. Bojana je gostujući u emisiji “Magazin In”, jednom prilikom otkrila i da je bila mis Crne Gore.

“Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada… Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam”, ispričala je voditeljka tada.

Bojana je često na meti komentara da je na sebi radila nekoliko korekcija, ali ona to uporno negira.

“Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu”, rekla je Bojana jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs