Vladimir Đukanović se obrušio na Nebojšu Stefanovića: “Znate kada neko ko je kupio diplomu i kada neko takve gluposti iznosi”

|

„Kako te nije stid, u čitavom tom obraćanju ključnu stvar ne kažeš! Ključna stvar za koju si ti označen a to je prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imamo potvrdu iz MUP-a da se to događalo”.

Advokat i član Predsedništva SNS, Vladimir Đukanović, ovako je odgovorio nekadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću nakon njegovog obraćanja u kome je reagovao na optužbe bivše državne sekretarke u MUP Dijana Hrkalović.

– Nijednom rečju se ne fokusiraš na to nego se fokusiraš na mene. A zašto na mene, zato što sam u nekim predmetima na kojima sam radio shvatio na koji je način vođena kampanja protiv Aleksandra Vučića i Andreja Vučića i kako su nameštani dokazi – rekao je advokat Dijane Hrkalović i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović, u odgovoru ministru odbrane Nebojši Stefanoviću.

Đukanović je naglasio da Stefanovič u svojoj video izjavi „nijednu rečenicu nije spomenuo o prisluškivanju“ Aleksandra Vučića, već se bavio ličnim optužbama na račun Đukanovića.

Na pitanje – zbog čega Stefanović to nije komentarisao, Đukanović je rekao „ne znam, verovatno se oseća krivim“.

– Znate kada neko ko je kupio diplomu i kada neko takve gluposti iznosi. Znate ja živim na 22. spratu na Banjici 43 godine u stanu svojih roditelja. Za razliku od njega koji je u vilu otišao i koji za 8 godina svog ministrovanja enormno bogatstvo stekao. Ajmo da otvorimo njegove biznis interese i da vidimo kako je do tog bogatstva došao. Sram ga bilo – rekao je Đukanović.

Đukanović je „zamolio“ Stefanovića da ga tuži i poručio da što se tiče biznis interesa, on moli Stefanovića da menjaju imovinu.

Izvor: kurir.rs