Viki Miljković u drugom stanju: Čestitke pljušte sa svih strana, Taške presrećan (FOTO)

|

Dugoočekivano venčanje Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa održalo se 2007. godine, a to je bila velika medijska senzacija iz mnogo razloga.

Muzičar i pevačica zabavljali su se 11 godina pre nego što su stali na ludi kamen, a nikada nisu otkrili zašto su toliko dugo čekali. Čekali su i njihovi članovi porodica strpljivo sa njima, prijatelji pa čak i njihovi fanovi koji su se obradovali kada je pevačica bila u drugom stanju, i svom izabraniku pred matičarem izgovorila da.

Violeta se Tašketu zavetovala na večnu ljubav poslednjeg dana u maju, a kuma im je na venčanju bila Svetlana Ceca Ražnatovića. Nakon venčanja mladenci su se sa svojim zvanicama uputili u objekat na reci, gde su slavili do zore.

I mlada i mladoženja su blistali od sreće tog dana, Taške je bio u elegantnom crnom odelu, a Viki u nesvakidašnoj venčanici, koja je zbog trudnoće u struku zahtevala blago proširenje. Nosila je i veo i krunu, pa i bidermajer od veštačkog cveća koji mladadržala u ruke.

Njihovo venčanje održano se daleko od očiju javnosti. Odabrane zvanice bile su pozvane sa slavlje, a par meseci posle toga , na svet je došao njihov sin Andrej.

Izvor: story.rs