Viki iskeširala više od milion evra za stanove u Beogradu na vodi: Ima đakuzi na terasi i pogled na celu prestonicu

|

Viki Miljković je pre par godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom uloži novac u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis.

U “Paparaco lovu” gledaoci su mogli da vide kuće poznatih, među kojima su se našli i luskuzni stanovi pevačice Viki Miljković, koja je za njih izdvojila pozamašnu sumu novca. Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, Viki se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu.

Osim toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovima kažu da su izuzetno luksutno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra.

Pomenuta zgrada opremljena je i bazenom, a to sigurno nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom. Ipak, ono što defintivno najviše privlači pažnju, jeste pogled sa ogromne terase na ceo Beograd, kao i džakuzi koji je pevačica svojevremeno preko terase dizalicom unela u stan.

Izvor: kurir.rs