Verila se ćerka Jovana Memedovića? Maša pokazala prsten na domalom prstu – Ređaju se čestitke i pitanja o venčanju

|

Posle dugogodišnjeg zabavljanja sa filmskim rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem, verila se Maša Memedović. Ćerka voditelja Jovana Memedovića bavi se fotografijom, a izabranika je upoznala upravo na radnom mestu.

Tokom celog leta Maša se sa Bogosavom javljala sa različitih destinacija po Srbiji, a na osnovu predivnih slika, moglo se zaključiti kako par provodi vreme, koja su im zanimanja, kako se hrane, pa i u kom smeru teče njihova veza.

Međutim, poslednjom fotografijom ćerka Jovana Memedovića javila se iz Grčke i zaintrigirala pratioce jednim detaljem sa fotografije.

Naime, Maša je uslikala svoju ruku na kojoj je zasijao zlatni nakit, a na domalom prstu prsten sa kamenom. Verila se Maša Memedović, prvo je što su svi njeni pratioci pomislili, a ispod fotografije usledile su čestitke i pitanja o venčanju.

Na ove insinuacije Maša nije odgovorila, niti ih je potvrdila niti demantovala, te njenim pratiocima nije preostalo ništa drugo nego da čekaju njenu reakciju ili pak datum venčanja, što će se, ako se uzme u obzir da se Maša i Bogosav odlično slažu i već žive pod istim krovom, vrlo brzo desiti.

Izvor: story.rs