Venčanju Žike Jakšića kumovao Saša Popović: Evo kako izgleda mlada, venčanica joj kao iz bajke (FOTO)

|

Nekadašnja voditeljka Dajana Paunović i Žika Jakšić pre par godina stavili su tačku na svoj brak, a o razlozima zbog kojih su se odlučili na rastanak, nisu želeli da mnogo govore u javnosti.

Poznato je samo da su krizu u braku rešili tako što se Dajana iselila iz njihovog porodičnog doma, zajedno sa njihovim sinom. Ovaj par je privlačio mnogo pažnje u javnosti, najčešće zbog razlike od čak 24 godine. Međutim uvek su odavali utisak da imaju skladan brak, a o njihovom venčanju i danas se priča.

Njihova ljubav započela je 2009., te je Žika nakon godinu dana veze odlučio da zaprosi Dajanu. Uradio je to spontano, bez iakakvih najava i priprema. Prolazili su pored jedne zlatare u beogradskom tržnom centru, on ju je samo nežno zagrlio i zamolio je da uđu u radnju. Trebalo mu je nekoliko sekundi da izabere prsten i pita je da se uda za njega.

Na venčanju Dajane Paunović i Žike Jakšića, mladenci su se na večnu ljubav zakleli u „Crkvi svetog Vasilija Ostroškog“ na Bežanijskoj kosi. Kumovi su im bili Saša Popović, nekadašnji direktor “Granda” i pevačica Ilda Šaulić.

Organizovali su venčanje ujednom elitnom beogradskom restoranu. Ogroman švedski sto bio je prepun različitih specijaliteta, od salata do različitih jela od mesa i morskih plodova, a njihova mladenačka torta imala je pet spratova.

Zvanice je uveseljavao orkestar Aleksandra Sofronijevića, a mladenci su umesto prvog plesa odigrali kolo, koje je mladoženja prvi zaigrao.

Svadbena žurka trajala je do duboko u noć, a među zvanicama je bilo mnogo kolega sa estrade, pa su se za odličnu atmosferu pobrinuli vrsni pevači: Aco Pejović, Ana Bekuta, Aca Lukas, Saša Matić, Dragan Kojić Keba, Suzana Jovanović..

Izvor: story.rs