Venčanje popularne glumice Hristine Popović: Prva fotografija mlade, kolege je prate do oltara (FOTO)

|

Udaja popularne glumice Hristine Popović pogodila je društvene mreže, a Hristina na fotografiji koju je objavila smeje se u venčanici i nosi bidermajer dok je okružena svatovima. Ispostavilo se da se radi o “kobajagi” udaji budući da je glumica ovako obučena zbog jedne uloge. Hristina je ovih dana veoma zauzeta na setu novog filma ali kako je sama poručila u tome uživa.

– Volim svoj posao – kratko je poručila glumica uz sliku na kojoj nosi belu venčanicu. Udaja Hristine Popović stoga ne bi bila prva glumici koja je ovog proleća zvanično ušla u četrdesete, ali ona nije bila izričita po pitanju toga da li bi pred matičara stala ponovo.

Bivši muž Hristine Popović je Bojan Navojec, brat glumca Gorana Navojeca a zajedno sa Hristinom igrao je u filmu “Parada” pre 11 godina gde je i otpočela njihova romansa. Udaja Hristine Popović do danas je i dalje jedino “pala” zbog njega. Dobili su i ćerku koja nosi dosta neobično ime a desetogodišnja Luča danas živi sa majkom u Beogradu dok je otac navodno često posećuje iz Zagreba.

– U poslednje vreme ga ređe viđamo nego ranije, ali očigledno dolazi i mala ide kod njega. Hristina je sa Lučom kao drugarica, često ih vidimo kada sede u nekom od kafića kako se smeju, druže i razgovaraju kao dve odrasle drugarice. Hristinine majka i baka su u ovom kraju odavno, uvek su bile različite i autentične baš kako je i Hristina sada, a njenim stopama će i Luča – ispričala je jedna komšinica Hristine Popović.

Izvor: story.rs