Venac od oca i brata iz zatvora i ispijena flaša piva: Niko ne posećuje Daliborov grob – Majka morala kod lekara

|

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena, što je saopšteno 4. aprila. Sumnja se da su je kolima udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa nakon udarca, ali je kasnije ugušena a njeno beživotno telo bačeno.

Od tada traje potraga za Dankinim telom. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je umro u pritvoru, a juče je sahranjen na seoskom groblju.

Ekipa Republike je i danas u selu Zlot, a posetili su i grob Dejanovog brata, na kome je danas prazna flaša piva, bombone i ratluk, ali je jasno istaknut i venac koji su mu iz zatvora poslali otac i brat.

“Dragom sinu od njegove majke Svetlane, oca Radoslava i brata Dejana”, piše na vencu koji se nalazi na grobu.

Majka Svetlana rekla je da je na sahranu sina došlo nekoliko komšija, dok je rodbina odbila da dođe zbog cele situacije oko porodice. Meštani Zlota su šokirani onim što su Dejan, Rade i Dalibor uradili, te ne žele ni da izjave saučešće porodici.

Na seoskom groblju u Zlotu, prvog dana posle sahrane nije bilo nikoga. Kako saznaju mediji, zbog bolesti i stanja u kome se nalazi Daliborova majka Svetlana, ona je danas morala otići lekaru.

“Ostala sam potpuno sama, komšije su tu, dolaze do mene, ali nema ko da mi pomogne, Hitna pomoć je dolazila danima, ali sada kod lekara moram sama”, rekla je Svetlana nedavno.

Izvor: republika.rs