Vanredno prekinuto suđenje Miki Aleksiću – Viče na sudiju i žali se na ponašanje Milene Radulović

|

Suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću vanredno je prekinuto kada je njegov branilac advokat Zoran Jakovljević počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović ispravlja?!

Suđenje je prekinuto nakon što je Jakovljević krenuo sa pitanjima koja se odnose na to da li je Milena pre krivične prijave protiv Aleksića razgovarala sa advokatima.

Ona je rekla da je dve, tri godine ranije htela da prijavi i da je pričala sa jednim advokatom. Rešila je kada je pričala sa Ivom Ilinčić i sa njihovim roditeljima.

Posle toga advokat je tvrdio da je Milena rekla da je razgovarala sa više advokata, aludirajući na to što je otac Ive Ilinčić advokat. Glumica ga je ispravila i istakla da je pričala sa Ivom, kao i njenim roditeljima.

“Ja nikoga od devojaka koje su doživele sekusalno nasilje, a napominjem da ih znam mnogo više nisam zvala da učestvuje u prijavi. Smatrala sam da je to njihov izbor”, kazala je ona i navela jedno ime devojke za koju zna da je Aleksić polno uznemiravao, na šta se branllac Aleksića glasno nasmejao.

Advokat: Pa ona mene ispravlja, a ja njoj objašnjavam. (počeo je da viče) Sudija, stalno mi upadate u reč.

Sudija mu je zatim izrekao opomenu.

Advokat: Ona me ispravlja, ovo je strašno!

Nakon što je sudija naveo da je ponašanje Zorana Jakovljevića potpuno neprimereno, on je nastavio da viče i sudija je izrekao vanrednu pauzu od 15 minuta.

Inače, na početku ročišta Milena Radulović je rekla da ostaje pri svom iskazu. Advokat Jakovljević koji brani Aleksića je odmah zatim počeo da joj postavlja pitanja.

Izvor: blic.rs