Užarene lopte padale sa neba u okolini Čačka – Meštani svedoci neverovatne scene: “Ovo sam prvi put video u životu”

|

Na nebu iznad čačanskih sela Miokovci i Gornja Gorevnica, tokom popodneva odigrala se neverovatna scena pred očima meštana koji, kako kažu, prvi put u životu vide ovako nešto. Leteći objekti koji su padali na zemlju nekoliko minuta, ostavila je žitelje ovih mesta u strahu.

“Za jako kratko vreme njih sedam je palo na zemlju. Užarene lopte poput projektila sletale su jedna za drugom, delovalo je kao da je vojna vežba u toku. Međutim, ono što mi je bilo čudno što kada su padali na zemlju nije se čulo ništa, već samo dim. Ovo sam prvi put u životu video i sada nam nije svejedno kada izađemo iz svojih kuća, možda nas neki od njih pogodi”, rekao je za RINU Dejan Bralović iz sela Gornja Gorevnica kod Čačka.

Kako tvrde stanovnici ovog kraja, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica nalazi se obezbeđeni vojni poligon sa kog se povremeno čuju detonacije.

Meštani ostaju podeljenog mišljenja. Dok su jedni ubeđeni da se radi o nekoj zaveri ili da su ostaci nekog aviona, drugi imaju racionalnije objašnjenje, da je u pitanju kontrolisano ispitivanje nekih sredstava na vojnom poligonu.

Izvor: espreso.co.rs