“Uradi sam” kuće postale su hit: Neke koštaju samo 2.000 evra – Možete ih naručiti preko interneta i sklopiti za 2 dana

|

Male kuće tipa “uradi sam” poslednjih godina postaju sve veći hit, i mogu se kupiti online na Amazonu, a mogu se sklopiti u svojoj režiji. Bilo da su na točkovima ili čvrsto uzemljene, kuće veličine oko 45 kvadrata ili manje postale su pravi hit u poslednje vreme. Avanturisti koji žele da sa sobom ponesu na kampovanje putujuću kuću, mogu izabrati dom na točkovima, a za komadić zemlje s obradivom površinom traže se one “nepokretne”.

Male kuće na sklapanje poslednjih godina postaju sve veći hit, a možete ih nabaviti na Amazonu i sličnim platformama, a nakon dostave delova jedino što treba je – da ih sastavite.

Pored onih kojima je potrebno jeftino stambeno rešenje, kupuju ih i ljubitelji prirode ili minimalisti. Da bi sve funkcionisalo kako treba i da ne bi bilo nezgoda, struju i ostale instalacije je bolje prepustiti profesionalcima.

“Uradi sam” kućice se mogu pronaći i za manje od 2.000 evra, nešto veće koštaju oko 4.500 evra, a cene ozbiljnijih kuća mogu koštati i više od 17.000 evra. Dva do tri dana i dva para ruku su navodno dovoljni za postavljanje manjih primeraka. Osim toga, potrebno je i izvesno vreme dok se ne nađe kuća koja se može isporučiti u Srbiju ili neka druga varijanta kako bi novi dom stigao na željenu adresu.

Izvor: mondo.rs