Umesto svadbenih zvona, desio se raskid: Danijela Buzurović je pre Stefana volela ovog glumca (FOTO)

|

O raskidu poznatog para Nenada Stojmenovića i Danijele Jankov, danas Buzurović, pisali su svi mediji 2006.godine.

Nakon uspeha koji mu je donela serija „Mješoviti brak“, Nenad je prihvatio posla skoro godinu dana živeo u Zagrebu, gde ga je ova lepa voditeljka često posećivala kako bi provodili vreme zajedno.

Svi su mislili da će se kod njih uskoro čuti svadbena zvona, međutim usledio je raskid. Glumac je tada za hrvatske medije rekao sledeće:

‒ Verovao sam da ćemo po završetku snimanja „Ljubavi u zaleđu“ i povratka u Beograd Danijela i ja početi zajedno da živimo. Međutim, mi smo raskinuli, ne želim da demantujem kad je to istina.

Nenad se kasnije i oženio i dobio sina Pavla, a i voditeljka Danijela se udala za Stefana Buzurovića, sa kojim je dobila sina i ćerku.

U jednom intervjuu 2013.godine, Nenada su pitali da li je čuo da se njegova bivša devojka udala, na šta je on odgovorio:

‒ Znam, čuo sam to. Obradovao sam se baš, Stefan Buzurović je moj kolega. Čestitam im i želim im sve najbolje u životu.

Poslednjih godina je publika Nenada Stojmenovića uglavnom mogla da vidi na sceni Narodnog pozorišta, ali ga je na male ekrane vratila serija „Radio Mileva“. Ono što je interesantno jeste to da skoro dve decenije nakon „Mješovitog braka“ Dara Džokić opet igra ulogu njegove majke.

‒ Sa njom sam povezan na jedan poseban način. Četiri godine smo snimali seriju „Mješoviti brak“, pa često volim da kažem da sam glumački prohodavao uz Daru. Bio sam klinac tada i ona me je lepo prihvatila ‒ rekao je Nenad koji je, tek što je zakoračio u četrdesete godine, potpuno osedeo, što mu daje neki poseban šarm.

Izvor: hellomagazin.rs