Ugovor života: Ovako su Aleksa i Teodora izgledali na venčanju – On u bež odelu, Teodora u venčanici iz snova

|

Aleksa Avramović jedan je od heroja ovogodišnjeg Mundobasketa. Oduševio je celu naciju i postao hit na mrežama, a o popularnosti dovoljno govore reakcije ljudi gde god da se pojavi.

Avramović je ponikao u čačanskom Borcu, igrao u Italiji i Španiji, a proteklih sezona nosi dres Partizana. Što se reprezentacije tiče, bio je tu, ali nikada u prvom planu. Tek ga je minuli Mundobasket vinuo u zvezde. Popularnost je naglo skočila, a s njom i interesovanje za privatni život borbenog Čačanina.

Najveća podrška Aleksi je supruga Teodora, njegova sugrađanka. Diplomirala je primenjene umetnosti, bavi se dizajnom enterijera i najveća je podrška mladom košarkašu ali ne voli da se eksponira u javnosti.

Kad god joj obaveze dozvole, bodri ga sa tribina. Zajedno su nekoliko godina, a venčali su se prošle jeseni u rodnom Čačku. Ceremonija je bila bajkovita. Lepa Teodora nosila je venčanicu kreatorke Nine Rajak – elegantni, sofisticirani model u kojem je izgledala kao princeza.

Aleksa je, umesto klasičnog crnog, odabrao odelo bež boje.

Pred brojnim gostima, članovima porodice, prijateljima, njegovim bivšim i sadašnjim saigračima, trenerom Željkom Obradovićem koji je takođe iz Čačka, Avramović je potpisao još jedan “ugovor”, životni, važniji od onog koji ima sa klubom i legendarnim Žocom.

Izvor: hellomagazin.rs