Udala se tajno pre nekoliko dana: Indi pokazala kako je biznismen iz Danske razmazio na medenom mesecu

|

Pevačica Indira Aradinović Indi stala je pre samo nekoliko dana na ludi kamen sa biznismenom iz Danske, sa kojim je ranije bila u vezi i raskidala veridbu, ali su nakon svega opet obnovili ljubavnu vezu.

Pevaćica je htela da svima pokaže da joj u braku cvetaju ruže, te je na svom Instagram profilu postavila fotografije sa kafom i doručkom, koji je specijalno za nju pripremio njen novopečeni muž.

– Nedelja. Dan kada mi muž donosi prvu kafu u krevet – stoji u objavi koju je Indi stavila u okviru storija. Potom je usledila slika romantičnog doručka koji je pripremio njen muž za nju.

– Muž – napisala je pevačica i dodala srce.

Indi se, inače, venčala u opštini, a veliku svadbu tek planira i to na proleće naredne godine.

– Udala sam se u užem krugu porodice, za verenika iz Danske, koji je inače iz Kragujevca. Posle opštinskog zaključenja braka, uz ručak , vino i rakoji, a i uz malo muzike, proslavili smo, jer valja se. A svadbe že biti s ‘proleća – rekla je Indi čiji je suprug ispoštovao sve tradicionalne običaje.

– Pa kako drugačije da me Kragujevčanin izvede iz kuće, nego da puca u jabuku na Karaburmu. Sliku sa burmama objavila sam na Instagramu jer sam jako srećna i želim to da podelim sa svojim pratiocima. Ništa nije bilo tajno, svadba tek stiže – rekla je Indi.

Izvor: kurir.rs