Udala se po drugi put, pa rodila ćerku u tajnosti: Objavila je sliku sa bebom, a evo čime se bavi muž naše poznate glumice (FOTO)

|

Glumica Marija Bergam oduševila je sve kada se 2017. pojavila u seriji „Senke nad Balkanom“, a u centru pažnje našla se i početkom prošle godine, kada je potvrdila da se razvela od kolege Raše Bukvića, sa kojim ima sina Danila. Posle toga Marija je nestala i iz javnog života i sa društvenih mreža, ali – iz opravdanih razloga.

Nakon toga je u javnosti odjeknula vest da se po drugi put udala i u tajnosti rodila ćerku kojoj je dala ime Olga.

– Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa bebom, sinom Danilom i suprugom. Olga ima skoro tri meseca, predivna je i zahvalna beba – rekla je Marija Bergam u intervjuu za Hello.

Nakon što je otkrila ove lepe vesti iz svog života, Marija je postala ponovo aktivna na društvenim mrežama, a poslednja što je objavila jeste fotografija sa kčerkom, nastala na aerodromu.

Uz ovu sliku, u opisu je stavila emotikon srca.

Nakon otkrića da je ponovo udata žena, Marija nije htela da govori o tome s kim je uplovila u bračne vode, te je jedino spomenula da se on neće eksponirati javno :

– Moj suprug nije iz javne sfere. Radi u domenu prosvete i izdavaštva – rekla je kratko Marija za Hello.

Izvor: kurir.rs