Udaje se Marija Mikić: Jedno venčanje već otkazano, a sad sprema raskošnu svadbu – Evo čiju venčanicu će nositi (FOTO)

|

Pevačica Marija Mikić jednom je otkazala svadbu, pa tvrdi da drugi put neće! Ona će se sa svojim izabranikom Jovanom Pantićem venčati u jednom elitnom restoranu u Beogradu u julu, a na svadbu su, osim svoje porodice i bliskih prijatelja, pozvali i Đokoviće!

Saška, supruga Đorđa Đokovića, kreiraće Mariji posebnu venčanicu za njen specijalan dan, koji je već jednom odložila.

– Jednom smo otkazali venčanje, ali ovog puta se definitivno udajem! Prvi put kada smo zakazali svadbu bili smo u takvoj situaciji da smo bili primorani da otkažemo, ali sada nećemo. Pripreme uveliko traju, odabrali smo predivan restoran, a i dekoraciju koja će biti fantastična. Venčanicu još nisam odabrala, ali sam ovih dana išla kod Saške da pogledam šta ima. Njene kreacije su zaista divne, sigurna sam da će ona biti zadužena za moj stajling toga dana. Saška je takođe i pozvana na moju svadbu, kao i cela porodica Đoković. Nadam se da će moći da dođu – kaže Marija.

Pevačica se pre tri nedelje porodila i na svet donela sina Miliju, te dodaje da se uopšte ne opterećuje kilogramima.

– Imam četiri do pet kila više nego što sam imala pre trudnoće, ali ne obazirem se na to. Na svu sreću, nisam se mnogo ugojila u trudnoći. Mama mi kaže da sam lepa i da se ne opterećujem. Toliko mi je lepo i uživam u životu da mi je to najmanji problem.

Pozivnice je već elektronskim putem podelila onima koji će uveličati njihovo venčanje, a Marija je već odabrala i ko će uveseljavati goste na svadbi.

– Pevaće Joca Stefanović sa svojim bendom. Verovatno ću se i ja latiti mikrofona, tako da sam sigurna da će biti veselo i da će se naši najmiliji super provesti. Uostalom to je najbitnije. Baš se radujem, ne mogu da dočekam da osvane 20. jul – rekla je pevačica.

Pored sina Milije, Marija i Jovan imaju i ćerku Đurđu, a javnosti je zanimljivo da je Mikićeva sa sinom ostala u drugom stanju samo tri meseca nakon što je na svet donela svoje prvo dete.

Izvor: kurir.rs