Tuga u domu Milana Miloševića – Voditelj se dirljivim rečima oprostio od nje: “Duša mi plače – sve što smo se dogovorili će biti”

|

Iz doma poznatog voditelja Pinka Milana Miloševića danas stižu tužne vesti koje je podelio sa pratiocima na Instagramu. Milan je rastužio sve kada je objavio da je ostao bez drage osobe, pa je podelio nekoliko uspomena sa njom. On joj je posvetio i nežne reči.

“Moja duša, moje sunce dobro, moja sestra! Zauvek ćeš mi nedostajati Duška moja draga”, napisao je voditelj ispod zajedničke fotografije sa sestrom.

“Ovo smo mi, sad i zauvek. Putuj sa anđelima i sve što smo dogovorili tako će i biti. Mnogo sam tužan, duša mi plače Duška moja”, napisao je voditelj.

Inače, Milan je imao veoma tešku prošlost, ali sve je prebrodio snagom volje. Sada ima kuću u Zemunu, četiri psa, majku i brata, koji je oboleo i nalazi se u Domu u Staroj Moravici, o kome kaže:

“Zoran je dobro. On je kao dete, tako nam se i raduje: „Došla mama, došao bata”… Svi ga hvale, a on i dalje pita za ljude iz komšiluka. Seća ih se”, ispričao je voditelj svojevremeno.

Izvor: kurir.rs