Totalno drugačiji od bahatog Ilije: Skromni Amerikanac je dečko mlađe ćerke Željka Mitrovića – Zove se Šon i ima vrlo odgovoran posao

|

Dok ovdašnja javnost danima pokušava da odgonetne razloge zbog kojih je propala veridba starije ćerke Željka i Milice Mitrović, Kristine, ali i da razotkrije ko je zapravo Ilija, Željkova njegova mlađa ćerka Andrea Mitrović nesmetano uživa u ljubavi.

Mlađa ćerka Željka Mitrovića nikada nije pokazivala sklonost ka luksuzu kao Kristina, koju je Ilija tokom dve godine veze svakodnevno obasipao skupocenim poklonima i vodio na ekskluzivna putovanja.

Doduše, i na Instagram profilu Andree Mitrović ima dosta slika sa putovanja, od Rima i Pariza do Istanbula i Dubaija, ali sve deluje primereno njenim godinama. Ona je, inače, već duže u ljubavi sa dečkom koji se zove Šon Parnet. Reč je o Amerikancu, rodom iz Prinstona, koji je prošle godine diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Andrea i Šon ovih dana uživaju na skijanju u Francuskoj, gde su otputovali sa prijateljima i Kristinom, a da se sjajno provode može se zaključiti i po kratkim video zapisima koje mladi Amerikanac redovno deli u story objavama.

Izvor: hellomagazin.rs