Tašta Veljka Ražnatovića zna kako da ugodi zetu: Sad je jasno zašto je Beograd zamenio Titelom (FOTO)

|

Iako kruže brojni vicevi i pošalice inspirisane lošim odnosima na relaciji tašta‒zet, ne mora uvek da znači da je tako i u stvarnosti. To dokazuju Veljko Ražnatović i njegova tašta Danijela Rodić koji gaje skladne odnose.

Veljko je sa Bogdaninom majkom Danijelom Rodić od prvog dana našao zajednički jezik, pa sa suprugom i sinom Željkom često odlazi kod tazbine u Titel.

Da i tašta voli zeta i zna kako da mu ugodi svedoči to što mu priprema omiljene vojvođanske specijalitete, za koje Veljko Ražnatović ne štedi reči hvale. Danijela takođe dosta vremena provodi i sa Željkom, voli da mu ugađa, a za Novu godinu unucima je priredila posebno iznenađenje sa kočijama i poklonima, pa ne čudi da svi vole susrete sa bakom.

„Kakav, bre, restoran“, poručio je uz fotografiju taštinog gulaša koji je „prste da poližeš“.

Veljko Ražnatović, kako je potvrdila i njegova majka Ceca, oduvek je bio privrženiji životu na selu, te nije ništa čudno što često odlazi u tazbinu u Titel. Izvesno vreme Veljko i Bogdana su sa sinom Željkom i živeli ovde, ali zbog poslovnih obaveza vratili su se nazad u prestonicu.

Izvor: hellomagazin.rs