Tamara Vučić otkrila kako je provela praznike i zašto 1. januara nije bila sa suprugom: Priznala da im porodični život trpi zbog posla

|

Tamara Vučić jedna je od najvrednijih prvih dama. Pokretač je brojnih humanitarnih akcija s kojima obilazi celu zemlju, posećuje gradska dešavanja, a pritom je zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova. Tu je, naravno, i porodica kojoj je veoma posvećena. U novogodišnjem intervjuu za Blic supruga predsednika Srbije otkrila je koliko porodični život trpi zbog njihovog posla.

“Svakako da trpi, bilo bi besmisleno da tvrdim drugačije. Kada mi ljudi, kao kroz šalu, kažu kako bi uradili to i to kada bi bili na mestu predsednika, iskreno im kažem da ne bi poželeli da su na njegovom mestu. Mnogo je žrtvovanja, mnogo odricanja. Daću vam primer, možda banalan, ali to je život: 1. januar je dan za odmor, zar ne? Za mene da, svakako, za porodicu, decu, da. Za Aleksandra? Ne”, ispričala je Vučićeva.

Često voli da se prošeta gradom, sama ili sa sinom Vukanom, i da uživa. Ali, kada je njen suprug u pitanju, takva avantura bila bi − misaona imenica.

“Aleksandar ne može da prošeta bilo gde u Srbiji ili van granica naše zemlje a da ga neko ne zaustavi ili traži da se slika sa njim… Ali, to je deo njegove svakodnevice i znak da ga ljudi vole”, kaže Tamara.

Najradosniji hrišćanski praznik, Božić je njen omiljeni praznik jer je „intiman i topao‟.

“Božić uvek provodim u Srbiji, u krugu porodice. Posebno je jutro kada zamiriše česnica, to je prilika da se pomisli dobro i odluči dobro”, rekla je Tamara Vučić.

Izvor: hellomagazin.rs