Tamara Milutinović se udaje za fudbalera: Samo za dekoraciju u dvorištu dali 5.000 evra, a venčanica je kao iz snova (FOTO)

|

Pevačica Tamara Milutinović prošle godine izgovorila je sudbonosno “da” svojoj najvećoj ljubavi, fudbaleru Darku Jevtiću, a ceremonija građanskog venčanja održana je u krugu najbližih ljudi. Ubrzo posle toga oni su dobili ćerkicu, koju će danas krstiti u Hramu Svetog Save, ali i obaviti crkveno venčanje.

Nakon svega sa širom familijom, porodicom i prijateljima organizovali su gala veselje u jednom od najelitnijih lokala u srcu Beograda. Kako nalažu običaji i tradicija, Darko je došao po mladu ispred porodične kuće, gde ga je sačekala jabuka koju je pogodio iz prve.

Cela kuća i dvorište okićeni su raskošnim cvećem, a samo za dekoraciju u dvorištu mladenci su iskeširali 5.000 evra, piše Kurir. U dvorištu su postavljeni šatori sa posluženjem, a među prvima su stigli Uroš Živković, Dragica Zlatić i Gordana Gačić koji su odmah zaigrali kolo.

Ispred kuće je došao i beli oldtajmer bentli kojim će se mladenci odvesti do Hrama Svetog Save. U dvorištu su klupice sa patuljcima i ljuljaškom, te porodično imanje izgleda kao iz bajke.

Tamara je nedavno govorila o svojoj svadbi i fudbaleru koji ju je očarao pri prvom susretu.

“Maštala sam o venčanici kao sve žene ovog sveta. Još uvek zajedno maštamo o tom danu. Ne znam kako će preživeti kad me budu izvodili iz kuće. Ja sam mislila da oni nikad neće biti zadovoljni mojoj izborom. Naravno da su presrećni što je u našu porodicu došao čovek dobrog i velikog srca. U nekom momentu pomislim da ga više vole od mene. Srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe”, rekla je Tamara.

Izvor: espreso.co.rs