Tamara Grujić otkrila razloge prelaska na Prvu: Sponzori nisu bili zadovoljni potezima RTS-a, imali smo probleme sa kadrovima

|

Nova sezona “Radne akcije” na čelu sa Tamarom Grujić kreće na Tv Prva. Pre toga, emitovala se na RTS-u a harizmatična voditeljka otkrila je razloge zbog čega više nije tako.

“Nisam imala uslova da ostanem na RTS. Nijedna televizija ne može da ima toliki prodat plejsment kao što mi imamo. Imali smo urednika emisije koji je nama konstantno izbacivao krupne kadrove sponzora i uopšte nismo imali slobodu po tom pitanju. Naši sponzori nisu bili zadovoljni i mi smo morali da prelomimo. I RTS-u, kao i meni je žao što smo otišli, ali sa druge strane ja u nekom smislu pripadam Prvoj zato što sam tu i počela da radim”, rekla je Tamara, pa se osvrnula na rad na novoj televiziji.

“Mi na Prvoj imamo potpunu slobodu i moram da im se zahvalim do neba, jer mi ne bi postojali da nema njih. Razumem šta je kršenje zakona u elektronskim medijima ali moja emisija ne može da opstane bez sponzora koje poštujem i veoma sam im zahvalna. Ja sam samo zbog njihove slobode i ono što ja njima trebam da pružim promenila televiziju i prešla na Prvu gde imam punu slobodu”, zadovoljna je voditeljka.

Tamara se osvrnula i na porodični život, rekavši:

“Porodica mi je uvek na prvom mestu. Vuk i ja radimo zajedno a sa nama je i Lenka. Vrlo često moji roditelji uskaču da pomognu oko čuvanja. Krenu i oni sa nama na teren i malo uživaju u prirodi. Inače, strašno mi je važno da bar dva puta godišnje, sa mojim inicijalnim društvom, napravim izlete. Tamo gde boravim, pronađem dobar smeštaj i sve organizujem za njihov dolazak na nekoliko dana. Prijatelji su mi mnogo važni u životu i treba ih negovati. Priznajem da najmanje vremena imam za samopromociju. Očajne su mi društvene mreže, a ne stižem da dajem ni intervjue”, zaključuje mnogima omiljena voditeljka.

Izvor: blic.rs