Takmičar se udvarao Milici Tragačici, a njena reakcija je hit – Memedović u čudu: “Ovakvo upoznavanje još nismo imali”

|

U novoj epizodi kviza “Potera” desilo se nesto do sada neviđeno. Tokom svih ovih godina koliko se kviz prikazuje, bilo je mnogo takmičara, smešnih situacija, lapsusa, ali sada je novi učesnik Dušan uradio nešto što gledaoci ne pamete da se desilo u istoriji kviza.

On je regularno branio svoju sumu novca, ali nimalo nije krio simpatije prema tragačici Milici, koja važi za ledenu kraljicu. Još pre početka suočavanja sa Milicom nije krio da upravo sa njom želi da odmeri znanje, a već pri prvom susretu pokazao je otvorono dopadanje. Laskao joj je, delio komplimente i tokom čitave igre je nazivao “princezom”. Sudeći po Miličinom izrazu lica, moglo bise reći da joj nije bilo baš prijatno.

“Ako mogu da biram to je svakako princeza znanja, više volim da se družim sa prelepim ženama”, započeo je Dušan, a onda se Milica pojavila:

“Dobro veče, princezo Milice… Što bi rekli sada mladi – ta mala grmi! Od grmljavine su mi se zapušile uši, ta mala grmi”, ponavljao je on dok je Milici bilo očigledno neprijatno.

“Ovakvo upoznavanje još nismo imali”, konstantovao je voditelj Jovan Memedović u čudu.

Izvor: mondo.rs