Takmičar isprozivao mentore u Zvezdama Granda: “Dobro veče, gadni žiri” – Đorđe David mu žestoko odgovorio

|

Takmičar u “Zvezdama Granda”, Milan Bukilić iz Crne Gore osvojio je čak sedam od maksimalnih osam glasova članova žirija, koje je usred nastupa isprozivao, izvodeći drugu pesmu.

Upravo dok je trajao instrumentalni deo pesme, takmičar se našalio i rekao: “Dobro veče, gadni žiri”, a kada je završio svoj performans, Saša Popović rekao je da je reč o starom takmičaru, koji je učestvovao i pre tri godine, a mentor mu je bio Đorđe David. Nakon tadašnjeg takmičenja odselio se u Ameriku, pa je jedva dočekao da se posle devet meseci vrati.

– Bio sam mnogo razočaran i nezadovoljan. Odustao sam od takmičenja i otišao sam u Ameriku, radio sam kao konobar… Čim sam video kako je tamo, rekao sam: “Pevaću Šemsu, Sinana, šta god, samo da se vratim” – ispričao je Bukilić, kojem jedino pevačica Marija Šerifović nije dala glas, iako je on priželjkivao da mu baš ona bude mentor.

Kako nije imao priliku da odabere Mariju, Milan Bukilić opredelio se za Đorđa Davida, koji se prisetio njihovog ranijeg problema, zbog kog u početku nije hteo da ponovo sarađuju.

– Ti i ja smo imali jedan problem. Moramo da se slušamo, jer si mislio da si pametniji ne od mene, nego od celog žirija. Naš zadatak je da vam otvorimo vrata. Ako nećeš pametovati i ako ćeš sarađivati, dolaziti na probe, ja ću te uzeti. Otpevao si pesmu po svom, pa te je to koštalo ispadanja. Moraš da imaš poverenja u mene kao mentoru – upozorio ga je Đorđe, a potom i odabrao za svog kandidata.

Izvor: kurir.rs