“Svuda ima budala, ali kod nas je centrala”: Cela Srbija se smeje akterima urnebesnog snimka – Parola snađi se

|

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se novi urnebesan snimak, ni manje ni više iz Srbije, koji se brzo proširio i izazvao još urnebesnije komentare korisnika mreža.

Naime, na snimku se vidi kako se grupa starijih gospođa i jednog mladića okupila u dvorištu. Na prvi pogled nikome nije jasno šta on to pokušava, a evo o čemu je reč. Oni su imali na umu da uz pomoć tanke daske spuste fotelju sa terase. Sa balkona kuće stavili su fotelju na dasku pod uglom, a na drugom kraju našao se mladić koji je tu fotelju trebalo da uhvati i spusti dole.

Mladić je najpre pokušao da se popne do fotelje, međutim to nije bilo moguće. Onda je odlučio da siđe i promeni plan, za to vreme baka je držala fotelju na vrhu te daske. Kako je sve to izgledalo, možete videti na snimku OVDE.

Nažalost, nije poznato kako se sve završilo, budući da sa snimka nikako nije izgledalo bezbedno. Ispod videa ređali su se duhoviti komentari, a ovo su neki od njih: “Ljudi su snalažljivi”, “To se zove parola snađi se”, “Ovi su i nas prevazišli”.

Izvor: espreso.co.rs