Svi se pitaju gde je bio Vučić za vreme protesta: Slike ga odale – Pojavio se na neočekivanom mestu

|

Gde je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vreme kada su učesnici protesta “Srbija protiv nasilja” protestovali ispred zgrade Predsedništva, pitanje je o kojem bruje društvene mreže. Razlog je slika predsednika Srbije sa proslave godišnjice mature njegove generacije iz Zemunske gimnazije.

Sudeći prema objavi predsednika Vučića na njegovom zvaničnom Instagram profilu on je sinoć bio na svom radnom mestu. Međutim, na Twiteru se pojavila njegova fotografija sa proslave, a potom i svedočenje jedne od slavljenica koja je rekla da je videla predsednika u restoranu na Zemunskom keju gde je slavlje upriličeno.

„22.30 je ovde u Predsedništvu Srbije i ono što je za mene važno da kažem ljudima u Srbiji je da je vreme da se ujedinimo u pokušaju da naša zemlja ide napred. U pokušaju da podignemo stopu rasta, da spustimo zaustavljenu inflaciju ispod 8 odsto, da poboljšamo životni standard naših ljudi. Sve naše razlike da pretočimo u naše demokratske prednosti, ali da počnemo da se bavimo ozbiljnim problemima Mi koji moramoo situacijom na Кosovu i Metohiji, ali i svi drugi da uradimo sve što možemo da naša zemlja krene napred. Ovo je poziv svim ljudima u Srbiji. Hvala svima. I onima koji su mi pretili vešanjem i onima koji su mi slali poruke podrške. Samo zajedno možemo u budućnost, koja će značiti bolji život za naš narod“, rekao je Vučić na Instagramu, nakon što je na desetine hiljada građana ispod prozora njegovog kabineta tražilo ispunjenje zahteva protesta.

U 22.30 predsednik je očigledno bio u zgradi Predsedništva, ali u vreme samog protesta ipak nije. Sudeći prema fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, predsednik je u to vreme bio na proslavi godišnjice mature njegove generacije Zemunske gimnazije.

Ubrzo je stiglo još sličnih informacija. Tviterašica koja se predstavila kao Olgica tvrdi da je generacija predsednika slavila godišnjicu mature u istom restoranu u kom je bila i njena generacija.

Izvor: nova.rs