Svekrva Anastasije Ražnatović jednim potezom šokirala javnost: Ćutala je, a sad su svi zanemeli zbog onog što je uradila (FOTO)

|

Fanovi širom sveta slali su reči podrške na adresu potpuno od tuge slomljenog para Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja.

Pevačica i fudbaler su u petom mesecu trudnoće izgubili bebu, a s obzirom na to da to nije prva nesreća koja je zadesila porodicu Gudelj, oboje su danima neutešni.

Nemanja je zbog kluba morao da se malo trgne i maestralno odigra poslednju utakmicu, koja je njegov klub Sevilja dovela do titule, što je na kraju i proslavio sa svojom dragom, ali čim su se strasti stišale bol je nadjačala svu prethodnu radost.

Nemoguće je nastaviti život kao da se ništa nije dogodilo, pa se popularna pevačica nekoliko dana kasnije vratila u Srbiju, dok je Nemanja ostao sa svojom porodicom. Svekrva Anastasije Ražnatović je uz sina, čini sve kako bi njegova tuga bila što manja, a istovremeno ni njoj nije lako.

Veoma je stresno izgubiti unuku samo četiri meseca do rođenja, koji je poput zemljotresa potresao čitavu porodicu, najpre mladi par koji je planirao venčanje, a potom i druge članove. Ceca je zbog svega kroz šta je prošla njena ćerka otkazala glamuroznu proslavu jubilarnog pedesetog rođendana, koja je bila planirana za sledeću nedelju. Svekrva Anastasije Ražnatović tokom proteklih nekoliko dana, kako i dolikuje neusuđenoj baki unuke, ostala je potpuno nema za javnost.

Ona na svom Instagram profilu ništa nije objavljivala, a u neko doba ona je odlučila da čak svoj profil i zaključa. Jasno je šta je ovim potezom buduća Anastasijina svekrva želela da poruči svima, a to je pustite me da tugujem u miru.

Iako se mnogi trude da Oliveru predstave kao zlu svekrvu i naprave razdor između nje i Anastasije, istina je potpuno drugačija. Nemanjina majka je želela da zajedno sa sinom osim titule slavi i dolazak unuke, ali ta želja joj se, nažalost, nije ostvarila. Ona je svim srcem uz sina, ali i snaju, koja u majčinom domu pokušava da zaleči svoje rane.

Izvor: story.rs