Sve dileme su napokon otklonjene: Evo šta se nalazi u kutijama koje je predsednik uručio pobednicima konkursa “Naša najlepša Srbija”

|

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nagradio je najbolje u konkursu “Naša najlepša Srbija” koji je trajao od juna prošle godine. Fotografije su objavljivan svake nedelje, a stručni žiri ocenjivao ih je kao najbolje. Danas je u Palati Srbija organizovana izložba nagrađenih slika.

Predsednik je autorima najlepših slika uručio poklon u drvenoj kutiji, na kojoj je mašna u bojama naše zastave.

– Svaka od vaših fotografija slavi lepotu zemlje, našu Srbiju! U eri socijalnih mreža koje se veoma često koriste samo sa kritiku svega, obaveza svakog od nas je da svoju zemlju volimo i čuvamo, kao i da njenu lepotu negujemo. Naš nobelovac je rekao da je značaj lepote u raznolikosti vidova u kojima se ona javlja. Imamo nedovoljno sa istoka Srbije, više ih je sa zapada Srbije, ali verujem da će u narednom periodu biti i sa istoka i još više sa juga Srbije.

– Na tim slikama osim naše božanstvene prirode, koje mnogi nisu ni svesni, lepše govorimo o predelima u inostranstvu koji nisu ni upola lepi kao naši predeli i dobro bi bilo da vi nastavite, ali pokazali ste i ovim primerom koliko volite našu zemlju – rekao je Vučić.

Svi su bili znatiželjni šta se nalazilo u kutiji, a upravo je dilemu razrešio sam predsednik Srbije.

– Želim vam da sa novim ajfonima i ajpedima pravite još bolje i još više fotografija naše lepe zemlje – rekao je predsednik.

Izvor: kurir.rs