Svaka domaćica sanja o kuhinji kakvu ima Milica Milša: Najkvalitetnije drvo, najmodernija tehnika – Jedan detalj svima upada u oči (FOTO)

|

Glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović više od dvadeset godina su u skladnom braku. Veliki uspeh postigli su radom na seriji “Igra sudbine”, koja je postigla neverovatnu gledanost, a to im se itekako isplatilo. O tome svedoči i kupovina novog stana na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu.

Bračni par uselio se početkom maja u penthaus u elitnom delu prestonice a pored neverovatnog pogleda koji se pruža sa poslednjeg sprata zgrade, kuhinja Milice Milše i Žarka Jokanovića deo je kutka u kojem oni provode dosta vremena. Novi stan opremili su modernim nameštajem, a kuhinja izgleda kao iz magazina.

Kuhinjski elementi su napravljeni od najkvalitetnijeg drveta, a preovladavaju nežni tonovi “razbijeni” najmodernijom tehnikom u beloj boji. Sve je tip-top skockano i na dohvat ruke ovaj deo luksuznog stana čini savršeno funkcionalnim, a veliku pažnju privukao je frižider ukrašen magnetima među kojima onaj sa venčanja Milice i Žarka zauzima centralno mesto.

Nema sumnje da su Milica i Žarko posvetiti posebnu pažnju opremanju kuhinje kako bi uprkos brojnim obavezama sa uživanjem pripremali obroke. Na stolu je pregršt vrsta povrća, zdravih začina i ostalih potrebnih namirnica a nije tajna ni da poznati par neretko voli da ugosti prijatelje, te u dobrom društvu uživa u ukusnim đakonijama.

Izvor: story.rs