Svađa uživo na RTS-u: Mikrofon ostao uključen, reči pevačice otišle u etar – “To je što sam iz Zadruge, je li? (VIDEO)

|

Do kraja ove sedmice Srbija će zvanično odabrati svog predstavnika za Evroviziju, a brojni učesnici uveliko spremaju i uvežbavaju svoje konačne nastupe.

Među imenima poznatih muzičara koji se bore da predstavljaju Srbiju na Evroviziji je i pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina. Ona će se za odlazak na najpoznatije muzičko takmičenje boriti sa pesmom “Lanac”. Tim povodom bila je gost u Jutarnjem programu na RTS-u, gde je izvela svoju numeru, ali je onda došlo i do neprijatnosti koja je preneta u programu uživo.

Angelina je izvodila svoju pesmu, a nakon što je završila, mikrofon joj je ostao uključen iako je voditeljka prešla na sledeću temu. U tom trenutku pevačica je odbrusila: “Hvala za svetlo što ste mi ostavili, isto kao i Filipu. To je zato što sam iz Zadruge, je l’?!”, odbrusila je pevačica. Snimak je neverovatnom brzinom obišao društvene mreže, a nije poznato šta je razlog Angelinine reakcije.

“Nova drama”, “Odbrusila”, “Haos”, samo su neki od naslova snimaka, ali i komentara, a kako je sve izgledalo u programu uživo, možete videti OVDE.

Izvor: mondo.rs