Suzana Mančić i dalje u kontaktu sa bivšim: Simica sve saznao iznenada – Šta će reći na ljubav koju su krili (FOTO)

|

Suzana Mančić ljubav je pronašla kraj Grka Simeona. Bivša loto devojka nije krila da je privlači moć, ali najpre to kada je njen izabranik nežan, predan, emotivan i posvećen samo njoj.

Pre nego što je upoznala Simeona, imala je puno ljubavi. Od onih na funkciji, bogatih, zgodnih, uspešnih, lepih, manje lepih i svi su umirali samo da ih ona jednom pogleda, ali ni jedan se nije dugo zadržao u njenom životu osim Simeona.

Suzana Mančić ljubav je gajila prema muzičaru Nebojši Kuniću, jednom od „Sedmorice mladih“ i ocu svojih ćerki Teodore i Natalije i to je nešto što svi znaju, ono o čemu se nikada nije pisalo je da je imala romansu sa fotografom Jadranom Lazićem.

Reč je o rodonačelniku fotografije bivše SFRJ. Jedna od onih koje nisu mogle da odole njegovom šarmu bila je i Suzana sa kojom je Jadran danas veliki prijatelj. Nedavno za „Kurir“ on je govorio o svom životu i nije izbegao da spomene Suzanu.

“Ne bih pričao o ženskama. Dobro, nju ćemo pomenuti, Suzanu Mančić. Bila je i na otvaranju moje izložbe u galeriji „Arte“ u Beogradu. Upoznali smo se na nekom snimanju i tu se razvila romansa. Ne bih hteo u detalje. Bili smo zajedno. Moje sve bivše su bivše, ali Suzana je sjajna osoba i jedina s kojom sam u kontaktu”, ispričao je nešto ranije Jadran koji je sreću pronašao tek kraj treće supruge sa kojom je 27 godina u braku. Otac je troje dece, dve ćerke, Tamare i Aleksandre i sina Aleksandra. Ima i četvoro unučadi, Novaka, Matiju, Luku i Miju.

Izvor: svet-scandal.rs