Suprug ju je ostavio trudnu ali ipak nije sama odgajala blizance: Iza Dragane Katić stajao je bitan muškarac (FOTO)

|

Kada je 2019. godine bivši suprug Dragane Katić napustio ovaj svet, sav prljav veš bivših emotivnih partnera dospeo je u javnost. Poznato je da se Dragana od samog rođenja blizanaca borila bez jače polovine, ali za nju su sve vreme bili tu njeni roditelji.

O rastanku od oca svoje dece Dragana je svojevremeno govorila ovako:

“Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i s tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju svojih sinova”, rekla je Dragana svojevremeno.

Ubrzo se saznalo da je voditeljka prava za svoje naslednike, tačnije alimentaciju koju godinama od oca nisu dobijali rešila da potraži na sudu, sa čim su se blizanci Bojan i Boban složili.

“Kada sam donela odluku da to učinim, sinovi i ja smo seli i obavili krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam kao roditelj, preko suda odlučila da dođem do svojih prava. Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave na sudu kao svedoci, i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću, daju izjave i stave potpis na ono što su rekli. Traženje prava na ono šta im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njih otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate takvog kakav jeste”, ispričala je Dragana tada za medije.

Međutim, ono što je voditeljka oduvek isticala je da u odgoju sinova ona nikada nije bila sama. Roditelji su joj puno pomogli oko dece kako bi ona bila u stanju da zarađuje za njih. Uvek su bili tu da blizance pričuvaju, pomognu i finansijski, a njihov prerani odlazak jako ju je pogodio.

Dragana nikada nije krila da je jako vezana za roditelje a čak i nedavno kada je u medije dospela fotografija iz perioda kada se tek porodila, ona ju je podelila na svom profilu, uz komentar “Moja tri najomiljenija muškarca”. Na fotografiji se nalaze njena dva sina i naravno, otac, kao najveći oslonac i podrška.

Izvor: informer.rs