Šta to jede Novak dok priča sa Federerom? Osvanula fotografija iza kulisa – Tri činije ispred Đokovića

|

Čuveni Lejver kup počeo je danas u O2 areni u Londonu. Duel Tima Evrope protiv Tima Sveta ostaće zapamćen i po tome što će švajcarski teniser Rodžer Federer odigrati svoj poslednji meč u karijeri.

Program su otvorili Norvežanin Kasper Rud i Amerikanac Džek Sok. U jednom momentu za vreme meča su Federer, Novak Đoković i Endi Marej napustili teren, a uz Ruda je ostao samo Rafael Nadal.

U početku su mnogi postavljali pitanje gde su teniske zvezde, a onda su uskoro mogli da vide šta se dešava „iza kulisa“. Njih dvojica i Endi Mari koji im se kasnije pridružio te su opušteno ćaskali za stolom dok je Đoković ručao.

Novak je ispred sebe imao tri činije, a bilo je očigledno da se u svakoj nalazi povrće. Ovo je privuklo pažnju svih jer je dobro poznato da je Đoković vegatarijanac i da je vrlo probirljiv što se tiče hrane.

Nešto ranije su kamere snimile i Rafaela Nadala kako jede, a dok je Đoković ručao Španac je bio na terenu i davao savete Kasperu Rudu koji je izdanak akademije španskog asa. Sudeći po fotografiji “iza kulisa”, igrači imaju veliki izbor hrane kako bi svako mogao da pronađe hranu koja mu odgovara.

Izvor: nova.rs