“Šta mi jedemo, čime se brišemo”: Prizor iz prodavnice u Kaluđerici zgrozio kupce – Ne dirajte golim rukama

|

Slepi miš je jedna od životinja koja izaziva veliku paniku kod ljudi, a u kasno proleće i leto slepi miševi nastanjuju tavane, pukotine i male otvore na fasadi zgrade kao skloništa. Da ima onih koji ipak više vole velike markete, dokazao je jedan slepi miš koji sklonište upravo pronašao upravo među rafovima marketa u Kaluđerici.

Fotografija je podeljena na Instagram stranici serbialive_beograd, a objava ove životinjice u supermarketu u Kaluđerici nasmejala je brojne korisnike društvenih mreža, a neki su ostali zgroženi.

Kako je slepi miš završio baš na rafu sa vatom i tuferima, za sada nije poznato. Ovo su neki od komentara na ovu objavu:

“Mnogo mi je žao sto se tu našao, nadam se da mu je neko pomogao, svaka životinjica je jako bitna iako ljudi nemaju osećaja za to, slepi miševi su jako korisni u ekosistemu!!”; “Pa šta jadnik se sklonio od vrućine….”;
“Nemoj da ga je neko pojeo, opet ćemo u karantin”; “Mora da je uplašen jadničak”; “Ne dirajte rukama oni su drugi prenosioci posle lisica besnila. Njihov ujed je znatno sitan i ne oseti se toliko”; “Medenjak maleni”

Izvor: espreso.co.rs