Srpkinje iznajmile sobu u hotelu u Nemačkoj, a ono što su zatekle pamtiće zauvek: Zaprepašćeno otrčale do recepcije, ovo nisu očekivale

|

Na društvenoj mreži X (Tviter) osvanula je jedna objava u kojoj je korisnica ove mreže opisala jednu noć u nemačkom hotelu pri povratku sa letovanja koju će zauvek da pamti.

– Znajući da nemamo dalju konekciju za Beograd iste večeri, bukirale smo unapred sobu u hotelu pored frankfurtskog aerodroma. Stižemo oko ponoći u hotel, stvarno umorne, ceo dan vitlale i letele i recepcionar nam daje sobu 334. Vučemo mi naše kofere, hvalimo se kako smo sve dobro uklopile i već se vidimo u dubokom snu – piše u objavi:

– Ja idem prva, otključavam, vidim ima kartica već u prekidaču struje, gurnem je, upalim svetlo, nastavljam dublje u sobu i odjednom ugledam muške košulje na ofingeru, pogledam u krevet, a u krevetu spava čovek. Momentalno razbuđena, puštam neki ton kao: “Uuuuuuu, nešto se kao panično smejem, okrećem se prema sestri, hvatam njen izbezumljen pogled, pucamo obe od smeha, ja hoću brzo unazad da izađem iz sobe, guram kofer u rikverc, ali ne može, jer je ona Iza mene svojim velikim koferom zakrčila hodnik.

Kako je rekla povlačenje je bilo presporo.

– Frka mi je od reakcije čoveka ako ga probudimo kikotanjem. Izađosmo nekako iz sobe, tiho zatvaram vrata i besno silazimo na recepciju. Pitam da li su normalni, čoveka je mogla strefiti srčka da se probudio. Recepcionar mrtav hladan kaže da se to dešava jer im sistem izbaci izdatu sobu kao slobodnu.

Pokazuje mi na ekranu da je soba 334 slobodna u sistemu. Daje on nama drugu sobu i pita da li bismo nešto popile na račun kuće. Ja: “Sipaj ti nama piće da mi pijemo ovde, a ti idi gore i proveri da li je soba sa praznim ili punim krevetom – nastavlja ona:

– Popismo mi piće dok je on proverio, pa još uvek smejući se odosmo na spavanje. Ujutro na doručku gledamo da li će se čovek iz sobe 334 nečim otkriti, ali ništa. Naše noćenje na putu obeležilo nam je celo letovanje, a sobu 334 pamtimo zauvek ali ozbiljno, iako smo se mi toliko smejale da nismo mogle posle ni da zaspimo, je li realno da hoteli sebi dozvoljavaju ovakve propuste i još otvoreno priznaje gostu da se to njima tako dešava.

Korusnici ove mreže komentarisali su da su iznenađeni pričom, ali su napisali i da su čuli za ovakve primere.

– Sjajna priča i svaka čast na kontroli, ja bih se verovatno ismejala u sobi i probudila čoveka – jedan je od komentara, dok u drugom stoji:

– Tako je moja tetka, doduše omašila sobu, ulazi čoveku u sobu i viče: “Čije su to dlakave noge”, čovek Bogu hvala spavao, a brat i ja ispred sobe gledamo je zbunjeno šta radi – neki su od komentara.

Izvor: kurir.rs