Srbin opleo po našim ljudima: Svim idiotima na putu za crnogorsko more – pretičete sa vašim krntijama

|

Putevi ka Crnoj Gori, ali i Grčkoj, opterećeniji su nego obično jer je u toku sezona godišnjih odmora. Iako je auto-put kroz veliki deo naše zemlje, ali i deonica kod komšija, olakšala putovanje do crnogorske obale, ostalo je mnogo nimalo bezopasnih krivina do Jadrana.

Jedan korisnik Tvitera opisao je svoje utiske sa putovanja do Ulcinja, i naročito pojavu koja mu je jako zasmetala, pa im se obratio oštrim rečima.

“Išao sam do Ade Bojane pre 10-ak dana, a na putu do tamo, i nazad, glavni su mi utisak idioti koje sam sreo, i to njih najmanje desetak. Džaba nam auto-putevi, kada, tamo gde ih nema, vrebaju ovakve budale! Mislim na vas, gospodo, koji pretičete na punim, pretičete u krivinama, pretičete sa vašim krntijama koje samo što se ne raspadnu. Ali vi pretičete. Pretičete kolone, pretičete kamione, pretičete vozeći autobuse.

Zbog takvih idiota, plakale su mnoge majke. Unesr.ćili su takvi mnoge domove. Preselo vam tih 10 minuta, koliko stižete ranije, ugr0žavajući sebe i druge. A da budem iskren, najviše takvih bilo je sa BG i NS tablicama. Navikli ljudi na “brz život” i “divljanje”, idioti! – zaključio je ovaj korisnik Tvitera.

Izvor: kurir.rs